Kerrison bone punch - Pro-Med

Nieuwe Samenwerking met PRO-MED!

Josefine Van Lancker

Nieuwe Samenwerking met Pro-Med Instrumente: Expertise in Kerrison Punchen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze webshop een nieuwe samenwerking is aangegaan met Pro-Med Instrumente, een toonaangevende leverancier op het gebied van medische instrumenten. Deze samenwerking betekent een uitbreiding van ons assortiment en een verbetering van de kwaliteit van onze producten. We willen u graag meer vertellen over deze opwindende ontwikkeling en wat het voor u, onze gewaardeerde klanten, betekent.

Wie is Pro-Med Instrumente?

Pro-Med Instrumente, gevestigd in Tuttlingen, Duitsland, is een gevestigde naam in de medische wereld. Het bedrijf staat bekend om hun ongeëvenaarde expertise en innovatieve benadering van medische instrumenten, waaronder Kerrison punchen. Met jarenlange ervaring en een toewijding aan kwaliteit en precisie, staat Pro-Med Instrumente aan de top van de markt. Hun producten worden wereldwijd erkend en gewaardeerd door chirurgen en medische professionals.

Wat zijn Kerrison punchen?

Kerrison punchen zijn gespecialiseerde chirurgische instrumenten die voornamelijk worden gebruikt in orthopedische en neurochirurgische procedures. Ze zijn ontworpen om bot en weefsel nauwkeurig en efficiënt te verwijderen. De instrumenten zijn vernoemd naar de Amerikaanse chirurg Dr. Albert Kerrison, die ze in de vroege 20e eeuw introduceerde. Deze punchen zijn essentieel voor procedures waarbij precisie en controle cruciaal zijn, zoals wervelkolom- en schedeloperaties.

Voordelen van onze nieuwe Kerrison punchen

Dankzij de samenwerking met Pro-Med Instrumente kunnen we nu Kerrison punchen aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van de industrie. Enkele voordelen van deze punchen zijn:

  1. Precisie en Nauwkeurigheid: 
    Nieuwe AFS-modellen (= extern geleidingssysteem), te herkennen aan de 'groeven' aan de zijkant.


    De Kerrison punchen van Pro-Med zijn ontworpen voor maximale precisie, wat zorgt voor betere chirurgische resultaten. 
  2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze instrumenten duurzaam en betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik.
  3. Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort en controle tijdens langdurige operaties, wat vermoeidheid bij de chirurg vermindert.
  4. Verschillende Maten en Stijlen: Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan maten en stijlen om aan de specifieke behoeften van verschillende chirurgische procedures te voldoen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor onze klanten betekent deze samenwerking dat u toegang krijgt tot een breder en beter assortiment van medische instrumenten. U kunt nu vertrouwen op de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de Kerrison punchen van Pro-Med Instrumente voor uw chirurgische behoeften. Bovendien blijven we ons inzetten voor het bieden van uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat u altijd de juiste instrumenten voor uw praktijk kunt vinden.

Tot slot

We zijn trots op deze nieuwe samenwerking en kijken ernaar uit om onze klanten de voordelen te laten ervaren. Bezoek onze webshop om het volledige assortiment Kerrison punchen te bekijken en ontdek hoe deze hoogwaardige instrumenten een verschil kunnen maken in uw praktijk.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren bij uw aankopen.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons. 

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd